Rukometni savez Crne Gore i „voco Podgorica“ novi partneri

Ognjen
Piše: Ognjen 118 pregleda Dodaj komentar
Foto: Stefan Ivanovic / RSCG
Rukometni savez Crne Gore od danas ima novog partnera – višegodišnja uspješna saradnja sa „voco Podgorica“ (an IHG Hotel) danas je ozvaničena potpisivanjem ugovora o partnerstvu. Paraf na ugovor stavili su predsjednik Saveza Petar Kapisoda i direktorica „voco Podgorica“ Milena Brajović.

Ugovorom je predviđeno da će „voco Podgorica“ za potrebe Saveza pružiti najpovoljnije uslove smještaja svih reprezentativnih selekcija, uz stavljanje na raspolaganje svih hotelskih sadržaja, te mogućnost korišćenja dvorane „Verde“ koja se nalazi u sklopu istog kompleksa.

Logo kompanije „voco Podgorica“ biće na opremi svih reprezentativnih selekcija, a Savez će novom partneru pružiti adekvatnu marketinšku promociju, sa ciljem ostvarivanja zajedničkih poslovnih i sportskih ciljeva.

„Sa hotelom „voco Podgorica“ (an IHG Hotel) i kompleksom Verde, imamo izuzetnu i višegodišnju saradnju. Sve naše reprezentativne selekcije već duže vrijeme kompletne pripreme za sve akcije i nastupe na velikim takmičenjima, obavljaju upravo u ovom kompleksu, u kojem imaju izuzetne uslove za rad. Sa sigurnošću mogu da kažem da su uslovi koje pruža ovaj kompleks na evropskom nivou, što je na ponos Saveza koji nastoji da svim selekcijama obezbijedi najbolje uslove za rad. Zato je potpisivanje ugovora zapravo, samo kruna naše saradnje i temelj za nastavak iste na obostrano zadovoljstvo. U narednom periodu očekuju nas brojne reprezentativne akcije, kao i velika takmičenja, a u ovom kompleksu ćemo ne samo odrađivati pripreme, već i organizovati međunarodna takmičenja, kao što je bio slučaj prošle godine, kada smo bili domaćini dva kvalifikaciona olimpijska turnira i Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina“, kazao je Kapisoda.

„Ovaj memorandum predstavlja potvrdu saradnje koju naša kompanija i RSCG uspješno realizuju godinama unazad, budući da se naše poslovanje najvećim dijelom oslanja na sportski segment. Samo tokom prethodne godine, u rigoroznim Covid uslovima, zajedno smo organizovali dva kvalifikaciona turnira za Olimpijske igre, kao i Evropsko prvenstvo za djevojčice do 17 godina. Svaki od ovih događaja ocijenjen je sa najvišom ocjenom od strane Evropske, odnosno Svjetske rukometne federacije, kao i svih učesnika takmičenja. Ovakvi uspjesi svakako služe na ponos, nama kao nosiocima projekata, Glavnom gradu i državi, ali po automatizmu, postavljaju visoka očekivanja za sve naredne događaje. Dakle, ovaj memorandum nas istovremeno i obavezuje da kvalitet naše ponude i usluge konstantno unapređujemo, u skladu sa trendovima i potrebama globalnog tržišta.  Drago mi je da je Savez u nama prepoznao partnera sa kojim može odgovoriti na sve izazove i vjerujem da ćemo, kroz ovakav odnos, učvrstiti naše pozicije na svjetskoj mapi, kako iz domena turizma i ugostiteljstva, tako i u oblasti sporta“, kazala je Brajović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar