Suspendovan Pavličić

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 1k pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Dan nakon nestvarnih scena koje su se pod Goricom desile poslije najvećeg crnogorskog fudbalskog derbija između Budućnosti i Sutjeske oglasio se klub iz glavnog grada.

Nakon utakmice koja je završena bez pobjednika (2:2) golman “plavih” Đorđije Pavličić udario je saigrača Igora Ivanovića, a klub je odlučio da ga suspenduje.

“Nadzorni odbor jednoglasno je odlučio da suspenduje golmana Ðorđija Pavličiċa zbog nasrtaja na saigrača Igora Ivanoviċa, zbog kršenja disciplinskog pravilnika kluba”, piše u saopštenju.

Saopštenje prenosimo integralno…

“Fudbalski klub “Budućnost” AD Podgorica obavještava javnost da je održao hitnu sjednicu Nadzornog odbora nakon nemilih scena viđenih poslije najvećeg domaćeg derbija i svetkovine crnogorskog fudbala.

Nadzorni odbor je jednoglasno odlučio da suspenduje golmana Ðorđija Pavličiċa zbog nasrtaja na saigrača Igora Ivanoviċa, zbog kršenja disciplinskog pravilnika kluba.

Suspenzija stupa na snagu odmah.

Fudbalski klub Budućnost kao najveći i najreprezentativniji klub u državi je uvijek težio fer – pleju, viteškom nadmetanju isključivo na terenu tokom igre, sjajnim međuljudskim odnosima o čemu naša ponosna istorija svjedoči…

Kao klub se ograđujemo od nesportskih stvari, uz nadu da ćemo svi zajedno pronaći snagu u periodu koji je ispred nas, jer samo ujedinjeni možemo da sanjamo velika djela.”

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar