Policija: U toku istraga zbog napada golmana Pavličića na saigrača Ivanovića

Nevjerovatno je da se uprava podgoričkog kluba još uvijek nije oglasila povodom ovog nezabilježenog incidenta koji je narušio već poljuljani ugled nekada velikog kluba...

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 382 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Nadležni tužilac u Podgorici upoznat je sa jučerašnjim dešavanjima nakon fudbalske utakmice između Budućnosti i Sutjeske, kada je golman Podgoričana Đorđije Pavličić  udario saigrača Igora Ivanovića, nakon što su navijači nezadovoljni partijom i remijem (2:2) pogrdnim riječima se obratili fudbalerima.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, te će sa ishodom ovoga postupanja javnost biti blagovremeno obaviještena”, saopšteno je iz Uprave policije.

U Podgorici se juče na gradskom stadionu „Pod Goricom“, odigrala fudbalska utakmica između FK Budućnost iz Podgorice i FK Sutjeska iz Nikšića kojoj su prisustvovali pripadnici navijačke grupe „Varvari“ (Budućnost) i pripadnici navijačke grupe „Vojvode“ (Sutjeska), koji su za vrijeme utakmice aktivirali veću količinu pirotehničkih sredstava, saopštila je Uprava policije.

“Po završetku utakmice došlo je do verbalnog sukoba dijela navijačke grupe „Varvari“ i igrača FK Budućnost, a eventualni fizički sukob spriječen je pravovremenom reakcijom policijskih službenika. Tom prilikom je dio navijačke grupe „Varvari“ oštetio infrastrukturu stadiona „Pod Goricom“”, naveli su iz policije.

Pripadnici navijačke grupe „Vojvode“ bezbjedno su napustili Podgoricu.

Nevjerovatno je da se uprava podgoričkog kluba još uvijek nije oglasila povodom ovog nezabilježenog incidenta koji je narušio već poljuljani ugled nekada velikog kluba…

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: CDM
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar