Grand Prix Paris Open: Bronze za crnogorske džiu džicu reprezentativce

Ognjen
Piše: Ognjen 481 pregleda Dodaj komentar
Crna Gora iz Pariza se vraća sa dva bronzana postolja.
Na Grand Prix Paris Open-u 2024, turniru koji je održanog proteklog vikenda naši dži džicu reprezentativci Stefan Vukotić i Filip Pešić pokazali su zavidan kvalitet, vještinu i predanost i tako stigli do bronzane medalje u kategoriji Adults Ji Jitsu Duo Men.
“Ova medalja predstavlja ne samo njihov lični uspjeh već i ponos za naš savez i cijelu džiu džicu zajednicu” – kazali su iz saveza.
I drugog dana turnira stigla je bronza. U kategoriji Ju Jitsu Show Open, Stefan Vukotić i Lidija Caković brijirali su svojom izvedbom i tako Crnu Goru ponovo popeli na pobjedničo postolje.
Njihova tehnička preciznost i vještina ostavili su snažan utisak na publiku i sudije što je na kraju rezultiralo da se kući vrate okićeni medaljama.

“Ovim dostignućima naši sportisti još jednom su pokazali da su među najboljima u svojim disciplinama te da su sposobni i spremni da se takmiče na najvišem nivou. Čestitamo Stefanu Vukotiću, Filipu Pešiću i Lidiji Caković na impresivnim rezultatima kao i treneru i selektoru na uloženom trudu i podršci” – navodi se iz džiu džicu saveza Crne Gore.
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar