Zlatičanin: Dobro sam pripremljen, pokazaću to u ringu

Crnogorski bokser, Dejan Zlatičanin, nastupiće večeras na proslavi 50 godina rada promoterske kuće “DiBella Entertainment’s” (DBE).

Zlatičanin će odraditi borbu za rejting protiv Meksikanaca Roberta Ramiresa.

Dejan je u razgovoru za naš portal pred večerašnji nastup kazao da su od samog početka priprema i trening kampa treninzi bili veoma intezivni.

“Od prvog dana je počelo jako. Pored bokserskih treninga koje sam usavršavao sa novim trenerom Badi Mekgritom, imao sam i jako teške sparinge na kojima sam bio dosta uspiješan. Na sparinzima su mi pomagali Adrian Granados, Aleks Saicedo i braća Adam i Hektor Lopez”, kazao je Zlatičanin i dodao:

“Što se tiče fizičke forme, tu moram da kažem da je Tolik Kaminski odradio pravi posao i podigao moju formu na viši nivo.”

“Dimanit” je rekao da neće žuriti ali ni taktizirati, a ako mu se u toku borbe ukaže prilika svakako da će je iskoristiti i nokautirati protivnika.

“Neću trčati i po svaki cijenu pokušati da završim borbu prekidom ali ako mi se stvori situacija za tako nešto onda ću se potruditi i da to ostvarim”, zaključio je Zlatičanin.

Meč koji je planiran da traje deset rundi očekuje se da počne u petak u tri sata iza ponoći.

Reviju će prenositi televizija “Showtime”, a DBE je omogućio da se uz cijenu od 6,95 dolara meč može pratiti i putem linka  “LIVE.DBE1.com”.

 

 

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button