“UNIVERSAL CAPITAL BANK” ZVANIČNA BANKA OLIMPIJSKOG TIMA CRNE GORE!

Danas je u prostorijama Universal Capital Banke potpisan Ugovor o sponzorstvu sa Crnogorskim olimpijskim komitetom.

Ova finansijska institucija je odlučila da u olimpijskoj godini bude podrška timu koga očekuje najveće sportsko takmičenje na svijetu.

Od izuzetnog značaja je da se jedna ovako renomirana finansijska institucija pridružila sponzorskom pool-u Crnogorskog olimpijskog komiteta. COK godinama predano radi na obezbjeđivanju najboljih uslova našim sportistima, a potpisivanje Ugovora sa Universal Capital Bankom je još jedan korak ka tome. Prave vrijednosti prepoznaju uspješne kompanije u Crnoj Gori, kakva i jeste Universal Capital Banka.

U ime Universal Capital Banke, Ugovor su potpisali glavni izvršni direktor, gospođa Danijela Jović i izvršni direktor, gospodin Miloš Pavlović, dok je ispred COK-a to učinio predsjednik, gospodin Dušan Simonović.

“Uvijek nam je zadovoljstvo i čast kada možemo da podržimo i promovišemo crnogorski sport. Crnogorski sport kroz mnogobrojne uspjehe na medjunarodnoj sceni istinski prikazuje vrijednosti i mogućnosti Crne Gore u svim sferama. Trudili smo se da budemo podrška našim sjajnim sportistkinjama i sportistima i u prethodnom periodu. Sada Universal Capital Banka ima posebnu čast da bude jedina zvanična banka Crnogorskog olimpijskog komiteta. Svim srcem navijamo za naše olimpijke i olimpijce i želimo im sreću i mnogo uspjeha u Tokiju.” izjavila je gospođa Danijela Jović glavni izvršni direktor Universal Capital Banke.

“Naša saradnja je uvijek bila izuzetna, uvjeren sam da će takva biti u budućnosti, za dobrobit crnogorskog sport”, zaključio je predsjednik COK-a gospodin Dušan Simonović.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button