Odbojkašice četvrte u Srebrnoj ligi

Uspješan nastup naše ženske odbojkaške selekcije

Redakcija
Piše: Redakcija 371 pregleda Dodaj komentar

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore kao četvrtoplasirana završila je nastup na finalnom turniru Srebrne lige u Gracu.

Crnogorske odbojkašice poražene su večeras u Gracu, u meču za treće mejsto, od Portugala 3:1 (23:25, 25:21, 25:20 i 25:23).

Portugal je do pobjede i trećeg mjesta došao nakon 118 minuta igre.

“Nismo napravili taj jedan korak više. Ostaje žal i za jučerašnjom i za današnjom utakmicom. Bili smo vrlo blizu da odemo u pet setova, ali nismo uspjeli. Naše učešće u Evropskoj ligi bih ocijenio kao pozitivno. Sve utakmice u kojima smo bili favoriti smo vrlo lako dobili. U utakmicama u kojima smo bili blagi autsajderi smo igrali vrlo dobro i skupo prodali kožu. Nedostajalo je malo iskustva. Nadam se da ćemo iz godine u godinu rasti”, rekao je selektor Miodrag Krunić nakon meča.

Crnogorske odbojkašice poražene su juče u polufinalnom meču od Austrije 3:1 (25:21, 23:25, 25:23 i 25:14), dok je od Portugala bolja bila Estonija 3:1 (29:27, 25:22, 18:25 i 26:24).

“Čestitam ekipi na dobroj borbi. Malo nam je nedostajalo da uzmemo medalju. Dobro smo radili i trenirali, mnogo smo napredovali kao ekipa. Očekujem da se naredne godine opet plasiramo na fajnl-for i da uzmemo medalju. Čestitam ekipi na trudu, radu i dobroj igri i borbi”, kazala je kapitenka Melisa Cenović.

Za trofej će se boriti Austrija i Estonija.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar