Mijatović: Dok god postoji šansa, vjerujemo i dalje u prolaz

Redakcija
Piše: Redakcija 190 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore će od sjutra trenirati u kompletnom sastavu, juče se tokom okupljanja našeg nacionalnog tima tradicionalno obratio selektor Miodrag Radulović, a u ponedjeljak se sa medijima družio standardni golman Hrabrih sokola Milan Mijatović – vjeruje u pozitivan ishod utakmica protiv Litvanije i Mađarske.

“Ostale su još te dvije utakmice. Na nama je da odradimo to kako treba, da pokažemo kvalitetnu igru i uspijemo da napravimo rezultat. Da završimo kvalifikacije na dobar način. Svaka utakmica je bitna i zbog mjesta na FIFA listi. Idemo da pružimo dobre partije i završimo kvalifikacije na nabjolji način.”

A, ni šansa za Njemačku nije nestala. Crna Gora može do Evropskog prvenstva ukoliko savlada Litvance i Mađare, a Bugari pobijede Mađarsku kod kuće ili Srbiju u Leskovcu.

“Dok god postoji šansa, nadamo se. Mala je šansa, ali sve je moguće da se desi. Naše je da pružimo dobru igru i pokušamo da ostvarimo dvije pobjede.”

Duel sa Litvanijom na stadionu pod Goricom igra se u četvrtak. Prvi susret ovih reprezentacija završen je bez pobjednika u Kaunasu – 2:2.

“Pokazala je Litvanija da je dobra, posebno protiv nas. Tvrdi su, dosta su nas namučili u Kaunasu, mi smo pokazali karakter, ali smo primili gol u posljednjoj sekundi. Dužnici su nam.”

Pratiće Mijatović i šta će uraditi Bugari protiv Mađara…

“Promjena selektora može da im donese motivaciju. Nadam se da će se utakmica igrati i da će biti povoljan rezultat”, zaključio je čuvar mreže banjalučkog Borca.

IZVOR: Lobsport
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar