Bakić: Najbolja atmosfera ikada, za to je zaslužan novi selektor

"Prosinečki selektor, Savićević predsjednik, Vučinić trener - volio bih da ovo traje što duže", iskren je Bakić

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 733 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je savladala Sjevernu Makedoniju u drugom pripremnom meču u Antaliji – stigla je druga pobjeda nakon one protiv Bjelorusije i očigledno je zadovoljstvo u taboru naše selekcije.

Nije ga krio ni Marko Bakić.

„U reprezentaciji sam 13 i po godina i ovo je jedna od najboljih akcija koje smo imali – tu mislim na atmosferu, fenomenalan rad, a kao nagrada su ove dvije pobjede”, rekao je Bakić i dodao:

„Tu velike zasluge ima selektor koji je unio novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo da prenesemo na teren. Nekad će to biti teže, nekad lakše, a nama je čast što radimo s takvom fudbalskom veličinom. Trudićemo se da ispunimo sve zadatke”, kazao je vezista grčkog OFI-ja.

Crnogorski fudbaleri su privilegovani, smatra Bakić.

„Svi znamo ko je Prosinečki i kakav je igrač bio, neki od nas su odrastali slušajući priče kakvi su fudbaleri bili on i Dejan Savićević. Prosinečki nam je sada selektor, Savićević predsjednik Saveza, trener je Mirko Vučinić, a kapiteni Stefan Savić i Stevan Jovetić – to je vrh svjetskog fudbala. Volio bih da ovo duže traje”, iskren je Bakić.

Osvrnuo se i na duel sa Makedoncima.

„Kvalitetna su ekipa, imali su veći posjed. Dali smo sve od sebe da pariramo, imali smo bolje šanse i slavili smo. Upisali smo drugu pobjedu u četiri dana, to je veliki podstrek za dalji rad”.

Zadovoljan je i Driton Camaj.

„Mislim da smo imali izvanredne uslove za rad. Čast je što radimo s Prosinečkim, pokušavamo da sprovedemo ideje koje ima mislim da je bilo uspješno u ovoj akciji. Raduje što smo dobili iako nismo igrali dobro. Vjerujem da rastemo kao ekipa, a čvrstina i borbenost moraju da postoje. Treba da budemo realni, nismo toliko dobri da bismo bili dominantni”, jasan je fudbaler mađarske Kišvarde.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar