Camaj: Idemo, bez obzira na sve, na pobjedu u Budimpešti

Vladan
Piše: Vladan 186 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Driton Camaj, napadač crnogorske reprezentacije, smatra da je naša selekcija sinoć protiv Litvanije prikazala najbolju partiju u kvalifikacionom ciklusu za EP, te poručio da ekipa raste iz utakmice u utakmicu.

“Idemo u pravom smjeru i samo treba da nastavimo ovako“, rekao je Camaj na brifingu sa medijima.

Crna Gora je sinoć pobijedila Litvaniju 2:0 i zadržala tračak nade da može završiti kao druga u grupi G.

Moraće izabranici Miodraga Radulovića da u nedjelju pobijede u Mađarskoj, ali i da se nadaju pobjedi Bugarske u Leskovcu protiv Srbije.

“Mi smo pred okupljanje postavili sebi cilj da uzmemo šest bodova iz poslednja dva meča. Pola planiranog smo odradili sinoć, idemo, bez obzira na sve, na pobjedu u Budimpešti. Da nismo izgubili dva boda u Litvaniji sada bismo zavisili isključivo od sebe. Igrali bismo u glavnom gradu Mađarske za prolazak na Evropsko prvenstvo“, izjavio je špic Kišvarde.

“Sokole” će u Budimpešti dočekati paklena atmosfera na Puškaš areni.

“Sigurno nas očekuje spektakl jer oni su rasprodali stadion za dva i po sata. Bilo je zahtjeva za 110.000 ulaznica. Sve rezultate su izgradili na atmosferu i zajedništvo“, smatra Camaj.

Naš nacionalni tim nema šta da izgubi u prijestonici Mađarske.

“Cilj je da se svi zajedno pokažemo u što boljem svijetlu. Znači mi što ću igrati na Puškaš areni, ali kad igram pod Goricom to je poseban osjećaj, reprezentativni dres sanjaš još od kad si dijete“, zaključio je Driton Camaj.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: cdm.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar