Radović: Da vidimo gdje je crnogorski rukomet

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 1k pregleda Dodaj komentar
Foto: Bert Berišaj

Kako se najstariji fudbalski klub u državi polako izdiže, tako i mezimica Cetinjana – rukometna lopta, od sledeće sezone dobija svoj pun zalet. Rukometaši Lovćena saznali su rivale u Evropskoj ligi, i ono što se dalo odmah naslutiti – čeka ih težak sportski izazov.

I dok su se nakon završenog žrijeba, rukometaši kluba iz prijestionice opuštali igrajući basket, lijevo krilo Mirko Radović odvojio je vrijeme za LOB SPORT i prokomentarisao rivale u Evropskoj ligi.

Mi koji smo bili na Cetinju i u mogućnosti zajedno smo gledali izvlačenje protivnika u prostorijama kluba. Svi smo uzbuđeni što Lovćen nakon toliko godina igra jedno tako jako takmičenje. Nismo imali prevelike želje, već smo samo srećni što učestvujemo. Lijepo je vidjeti crnogorsku zastavu na žrijebu nakon toliko godina“, ističe na početku Radović, koji se nakon titule sa Pelisterom vratio na rodno Cetinje.

Grupa nije laka, svjestan je toga iLovćenov kapitalac, koji dobro poznaje protivnike.

Što se tiče grupe, što pričati o Flenzburgu koji je osvojio i Ligu šampiona. Konstantno igraju dobar rukomet, imaju toliko fenomenalnih igrača, pokriveni su na svim pozicijama… Mogao bih o svakom ponaosob da govorim, ali suvišno je trošiti riječi. Biće nam čast da igramo sa njima i da na najbolji način prezentujemo Cetinje i crnogorski rukomet“, jasan je kapiten Crne Gore te skenira ostale suparnike.

Protiv Šafhauzena sam igrao. To je jedna vrhunski organizovana ekipa i imaju zapaženu ulogu u evropskim takmičenjima. Imaju sjajan timski duh i igraju dosta dinamično. Biće zanimljivo igrati protiv njih. O svim ekipama se može dosta pričati, a dosta toga ćemo tek saznati”.

Osvrnuo se Mirko i na “svoje dvorište” pa je pomenuo i koliko Lovćenu i mladoj ekipi znači ovo takmičenje.

Mi smo sklopili ekipu dosta ranije nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Pripremamo se najbolje što možemo i ovo je prirlika da vidimo gdje smo u tako jakom takmičenju. Biće mi drago što će ljubitelji rukometa moći da gledaju takve ekipe i jedan Lovćen koji će da se bori protiv tih timova. Naše je da pružimo sve od sebe i da iskoristimo svaku priliku. Ovo je ogroman plus sa crnogorski rukomet i sve mlade igrače da ukrste koplja sa svjetskim rukometnim silama“, zaključuje Cetinjanin.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Lobsport
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar