Matijašević novi selektor odbojkaša!

Redakcija
Piše: Redakcija 347 pregleda 1 komentar

nikola matijasevicIvan Joksimović više nije selektor muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, a njegov nasljednik je 60-godišnji Nikola Matijašević, objavljeno je na sajtu Odbojkaškog saveza Crne Gore.

 

“OSCG i Joksimović sporazumno su raskinuli saradnju zbog klupskih obaveza Joksimovića i preklapanja istih sa obavezama seniorske reprezentacije. Ovom prilikom OSCG se najiskrenije zahvaljuje Joksimoviću na svemu do sada urađenom i želi mu puno uspjeha u narednom periodu na privatnom i poslovnom planu”, piše na sajtu Saveza.

OSCG je objavio i kratku biografiju novog selektora.

 

“Nasljednik Joksimovića na mjestu selektora biće Nikola Matijašević, aktuelni trener francuskog prvoligaša Šomon. Matijašević je u svojoj trenerskoj karijeri vodio njemački Mers, francuske Asnijer sport i Bove, kao i beogradski Partizan”.

 

“Prethodne dvije godine bio je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kao igrač nastupao je za reprezentaciju SFRJ, sa kojom je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 1975. godine u Beogradu”, zaključuje se u informaciji na sajtu OSCG, uz napomenu da će Matijašević aganžman početi pripremama na Kopaoniku.

 

Joksimović je dvije godine bio selektor, a Matijašević će biti četvrti stručnjak koji će obavljati tu funkciju, jer su prethodnici Joksimovića bili Veselin Vuković i Rade Malević.

 

Izvor: Vijesti

Podijeli ovaj članak
1 komentar