EPCG Superliga počinje 29.septembra

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 381 pregleda Dodaj komentar

Danas je u sali KIC “Budo Tomović” u Podgorici održan sastanak Odbojkaškog saveza Crne Gore sa predstavnicima crnogorskih odbojkaških klubova.

Sastanku su ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovali direktor reprezentativnih selekcija Nikola Kažić i komesar takmičenja Miloš Jovanović, a ispred odbojkaških klubova sastanku su pristustvovali Zoran Vukčević i Avdulah Radončić (Budućnost volley), Zoran Martinović, Slobodan Jablan i Petar Radunović (Lovćen), Nebojša Vulanović (Tempo), Milan Franović (Gimnazijalac), Nikola Radomirović (Net), Srđan Popović (Top volley), Dražen Bulatović (Morača), Predrag Ćorluka (Mediteran), Ivan Dobrković i Mirko Radević (Mornar) i Mladen Miladinović (Jedinstvo).

Na sastanku je raspravljano o predlogu Sistema i Propozicija takmičenja za sezonu 2023/2024, a prisutni klubovi su iznijeli određene predloge.

Predloženo je da početak EPCG Superlige odbojkašica bude 29. septembra, a za EPCG Superligu odbojkaša 6. oktobra 2023. godine, dok je početak EPCG Prve lige za odbojkašice planiran za 7. oktobar 2023. godine.

Predlog sistema i propozicija takmičenja usvaja Skupština OSCG.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar