Janković za naš portal demantovao pisanje beogradskih medija o visini ponude za njegov transfer!

0
1127
Foto: Filip Filipović

Crnogorski reprezentativac Marko Janković rekao je za naš portal da je informacija pogrešno prenesena i da je francuski prvoligaš poslao ponudu od tri miliona koliko je klub spreman da izdvoji za ovaj transfer a ne milion eura kako su prenijeli mediji.

“Neko je dao lošu informaciju i svi mediji su to prenijeli. Nije u pitanju milion, već tri miliona eura. Toliko je ponudio Amijen.” kazao je Janković.

Početkom prelaznog roka pominjala se Benfika, kasnije i Atalanta, a prva zvanična ponuda koju je ove zime Partizan dobio za Marka Jankovića je stigla iz Francuske, i to pretposlednjeg dana prelaznog roka.

Čelnici Parnog valjka su spremni da puste Jankovića za taj novac. Ponuda mu je predočena i sad isključivo od njega zavisi da li želi da se okuša u jednoj od “Liga petice” ili mu se ostaje u srpskom fudbalu, pa da sa ekipom Miroslava Đukića pokuša da se izbori za plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Ukoliko se desi da Marko Janković bude prodat do kraja dana, pomenuta suma na ime obeštećenja ne bi pripala samo Partizanu, već bi polovina (500.000 eura) otišla njegovom bivšem klubu Olimpijakosu, jer je takav dogovor napravljen prošle zime, kad su crno-bijeli otkupili ugovor od Atinjana.