Filipu Radoviću plaketa za doprinos afirmaciji crnogorskog sporta

0
169
Foto: Ministarstvo sporta

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Filipa Radovića, jednog od najtrofejnijih crnogorskih paraolimpijaca koji je na posljednjoj juniorskoj listi najboljih stonotenisera svijeta zauzeo prvo mjesto i tim povodom mu uručio plaketu za izuzetan doprinos afirmaciji crnogorskog sporta.

Janović je naveo da je ponosan na sjajne rezultate mladog stonotenisera i istakao da su naši paraolimpijci najbolji primjer svim mladim ljudima da se napornim i predanim radom i trudom mogu postići vrhunski sportski rezultati.
Radović se zahvalio na prijemu i kontinuiranoj podršci Ministarstva sporta koja je snažan motiv da nastavi da osvaja najsjajnija odličja na prestižnim međunarodnim takmičenjima.
Prijemu je prisustvovao i predsjednik Paraolimpijskog komiteta Igor Tomić koji se zahvalio Vladi Crne Gore na konstantnoj brizi o sportistima paraolimpijcima i naveo da će Paraolimpijski komitet i ubuduće nastaviti sa predanim radom sa svojim sportistima u cilju najboljeg prezentovanja Crne Gore u svijetu.