Bacaj kockice i igraj rulet: Upoznaj Meridianov Titan Dice

0
268

Prije nekoliko mjeseci je Meridian predstavio svoju revolucionarnu igru, Titan rulet.

Najbolje iskustvo za igrača, pregledno igranje i prilagođavanje svim mogućim platformama su bile samo neke od prednosti. Sada su otišli korak dalje i upoznali nas sa Titan Dice igrom!

Najlakše bismo opisali Titan Dice kao kombinaciju jamba, igre koja je svima poznata i ruleta ili barem nekih njegovih elemenata. Ova igra predstavlja nešto potpuno novo i drugačije i samo se nastavlja na igre Evoji i Swipe koje nam je takođe predstavio Meridian.

Dok u Evoji-ju putujete kroz vrijeme i tražite skrivene predmete u epohama a u Swipe se igrate brojevima, Titan Dice je drugačiji. On mnogo više liči na igre koje stvarno igrate kada odete u kazino, samo što sada to možete da radite i u svojoj sobi!

Na početku igre određujete ulog i bacate kockice. Ima ih dvije, crvena i crna i od zbira koji dobijete zavisiće i vaš uspijeh. Ponuđeno je nekoliko zanimljivih opcija i pokušaj da ih iskoristiš na najbolji mogući način. Vidi šta je neophodno da izađeš kao pobjednik!

Na tabli ima 12 polja sa brojevima i na njoj ćeš pogađati zbir sa obje kockice. Broj 7 je graničnik u ovom slučaju pa se tako možeš kladiti da li će ukupan zbir biti manji ili veći od sedam.

Tu je i pojedinačno igranje. Možeš se kladiti koji broj ćeš dobiti na crnoj a koji na crvenoj kockici. Iskombinuj njih dvije ukoliko si hrabar ili probaj samo jednu ukoliko više voliš da igraš na sigurno! Bacaj kockice, igraj se i uživaj!

Stigao je Titan Dice, igrica kakvu stvarno nisi igrao ranije. Isprobaj je u Meridianu!