Aleksandar Bogdanović čestitao Vuku Borozanu

0
856

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović uputio je čestitku rukometašu Vuku Borozanu, koji je od strane Crnogorskog olimpijskog komiteta proglašen za najboljeg sportistu Crne Gore u 2017. godini.

“Sa osjećajem velikog zadovoljstva i ponosa najiskrenije čestitam našem sugrađaninu Vuku Borozanu izbor za najboljeg sportistu Crne Gore. Činjenica da je Vuko proglašen za sportistu godine još je jedan dokaz da cetinjski sport ima izuzetne reprezente. Vukova nagrada je zaslužena i ona je potvrda velikog truda i upornosti. Ona je potvrda svega onoga što je Vuko, kako na terenu, tako i van njega. Ona, takođe, za našu gradsku upravu predstavlja dodatni podsticaj za stvaranje boljih uslova za bavljenje sportom u crnogorskoj prijestonici”, piše u čestitki gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića.

Gradonačelnik Bogdanović poželio je Borozanu mnogo sreće i uspjeha u budućim takmičenjima i da nastavi da ostvaruje vrhunske sportske rezultate.

Bivši rukometaš Lovćena je, osim osvojene Lige šampiona, ove godine sa Vardarom osvojio duplu krunu kao i SEHA ligu, a sa Reprezentacijom Crne Gore kvalifikovao se za naredno evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj.