Stefan Mugoša: Spremni smo, pred nama je novi meč od kojeg očekujemo dosta

Vladan
Piše: Vladan 178 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Nakon slobodnog dana juče, ,,hrabri sokoli“ odradili su večeras prvi trening nakon dolaska iz Finske.

Ujedno, prvi od dva treninga posvećena utakmici sa Bosnom i Hercegovinom u subotu veče.

– Spremni smo za naredni meč. Pokazali smo da možemo da igramo, pogotovo pred našim navijačima, na našem stadionu gdje smo odigrali sjajnu utakmicu protiv Rumunije. Bilo je kako je bilo u Finskoj. Arhivirali smo taj meč, izvukli pouke i sada mislimo samo na Bosnu i Hercegovinu, istakao je Stefan Mugoša u današnjem razgovoru sa novinarima.

Napadač južnokorejskog Inčona očekuje bolji nastup ,,sokola“ od onoga u Helsinkiju.

– Pričali smo, analizirali gostovanje Finskoj, ali sve je to iza nas. U fudbalu postoji danas i sjutra, ono što te čeka. Pred nama je novi meč od kojeg očekujemo dosta. Idemo na ostvarimo tri boda. BiH je ozbiljna ekipa, imaju kvalitetne pojedince. Ali, gledamo sebe. Dosta toga zavisi od nas. Isto kao i prošlog puta kada smo igrali pod Goricom. Disciplina, agresivnost, borbenost, da nas nose navijači, to je pravac koji bi trebalo da nas vodi do pobjede, dodao je Mugoša.

Upravo je on pogotkom za 1:0 trasirao put do trijumfa nad Rumunijom.

– Gol uvijek znači. Jedva čekam da igram za reprezentaciju, u formi sam i nadam se da ću to ponovo potvrditi u subotu veče. Mada, kazao sam to i ranije, uopšte nije važno ko će biti strijelac. Bitno je da upišemo tri boda protiv Bosne i Hercegovine, zaključio je Mugoša.

 

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar