Perović odabrao za Svjetsku ligu

Montenegro's coach Ranko Perovic instructs his players during their semi-final match against Hungary at the European Water Polo Championships in EindhovenSelektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović objavio je danas spisak igrača za završni turnir Svjetske lige, koji se od 11. do 16. juna održava u ruskom Čeljabinsku.

 

Sastav je prilično isti kao onaj koji je iznio teret u preliminarnoj fazi (,,ajkule“ iza sebe u grupi ostavile Hrvatsku, Grčku i Tursku), s tim što ovog puta stručni štab neće moći da računa na Sašu Mišića.

 

Centar Debrecina ima povredu desnog ramena, čekalo se sa odlukom da li će putovati u Rusiju, ali momak koji je debitovao za Crnu Goru krajem janura protiv Turske ipak nije u stanju da pomogne saigračima.

 

Perović je odlučio da u Čeljabinsk idu golmani Miloš Šćepanović i Dejan Lazović, te Draško i Darko Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Filip Klikovac, Luka Sekulić, Dragan Drašković, Radovan Latinović, Miljan Popović, Nikola Marković i Uroš Čučković.

 

Crna Gora će u grupi A igrati sa Mađarskom, SAD i Japanom, koji će biti i prvi rival našoj selekciji. U grupi B su Srbija, Kina, Rusija i Brazil.

 

(Pobjeda)

 

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button