Dobra partija Ševaljevića u porazu Tuluza

Ognjen
Piše: Ognjen 254 pregleda Dodaj komentar

Rukometaši Tuluza su doživjeli poraz od Ivrija 33:29, a naš reprezentativac Vasko Ševaljević je odigrao dobar meč sa pet golova, jedini efikasniji od njega bio je Goce Georgievski sa sedam, dok se Vladimir Osmajić nije upisao u strijelce. Žvižej je postigao tri gola, a Ilić dva. Kod Ivrija koji se primakao na dva boda Tuluzu najefikasniji je bio Badi sa osam, dok je Stanković postigao sedam golova.
Ne baš najbolje šutersko veče imali su rukometaši Pariza, ali je prosjek izvukao Hansen (10-9), međutim lider šampionata je osvojio bodove u Nimu 34:28. Nikola Karabatić je imao katastrofalan šut 11-2, Onifrienko je bio nešto bolji 9-3, Narcis 9-5, Melić 3-0, Molgard 2-0, a Mtima 5-2.
Bivši šampion – Dankerk je na svom terenu savladao nezgodni AIX koji se bori za goli život 28:26, a naš bek Žarko Pejović je postigao jedan gol, dok je najefikasniji bio Korneli Nađ sa pet. Očekivane pobjede su ostvarili Šamberi protiv Kreteila 31:27 (naš Radivoje Ristanović nije imao značajnu minutažu, a za to vrijeme nije imao uspješnih intervencija), Sant Rafael protiv Kartresa 29:25, a Seson protiv Trembleja 27:20.

 

 

 

 

Handball Montenegro

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar