Ševaljević: Bili smo nemoćni i bezidejni, ovakva igra ne obećava

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 356 pregleda Dodaj komentar
Foto: Reuters/Tomasz Markowski

Porazom od Poljske (27:20), otišla je i posljednja nada da rukometaši Crne Gore mogu da izbore kvalifikacije za Olimpijske igre na 28. Svjetskom prvenstvu.

Nova šansa biće u januaru sljedeće godine na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, mada će se tada puno odličnih ekipa boriti za posljednja dva mjesta na završnom „rešetu” pred Pariz.

„Lavovi” su razočarali protiv jednog od domaćina SP i dali 20 golova, najmanje u selektorskoj eri Zorana Roganovića. Prvi put su mrežu Mateuša Korneckog zatresli tek u 7. minutu.

„I jedna i druga ekipa su dosta loše otvorile meč, nije to bila sjajna igra ni Poljske. Puno je promašaja, ne znam ni kad je postignut prvi gol. Kako je kasnije odmicala utakmica, Poljaci su preuzimali kontrolu i držali je do samog kraja. Bili su bolji protivnik”, rekao je Vasko Ševaljević.

I kapiten je bio u kontra ritmu.

„Bili smo nemoćni i bezidejni, a i neki nivo forme koji smo imali smo potpuno izgubili. Pravo da kažem, ovakva igra ne obećava i mislim da ne možemo mnogo očekivati ni protiv Slovenije. Da vidimo možemo li da se makar malo konsolidujemo, pa da pružimo dostojan otpor”, rekao je 34-godišnji Kotoranin.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar