Minić: Veoma smo motivisani da dođemo do finala!

0
551

Naši najbolji odbojkaši doputovali su juče u Skoplje i nakon što su se smjestili u hotel Kontinental, odradili su trening u školskoj sali “Nezavisna Makedonija”, jer dvorana u kojoj treba da nastupaju (Boris Trajkovski) još uvijek nije bila dostupna. 

Odbojkaši Crne Gore odradiće danas trening u dvorani “Boris Trajkovski”, a takođe će i sjutra prije utakmice imati još jedan trening, kako bi se što bolje navikli na dvoranu i pripremili za utakmicu.

“Sigurno da nas čeka vrlo teško i neizvjesno polufinale protiv reprezentacije Makedonije, jer je to reprezentacija sastavljena od iskusnih igrača od kojih su nekoliko njih nosioci igre u svojim klubovima, prije svih mislim na Simovskog i Gjorgijeva. Mislim da će njihova igra umnogome zavisiti od igre njih dvojice. Što se tiče nas, mi smo ispunili naš cilj zacrtan prije početka Evropske lige, a to je bio plasman u polufinale, ali daleko od toga da se zadovoljavamo tim, imamo veliki motiv i želju da odigramo što bolje i pokušamo da dođemo do finala, što bi bio odličan rezultat i nagrada za tri mjeseca veoma napornog rada” – kazao je Aleksandar Minić, korektor naše reprezentacije.

“Očekuje nas jako teška utakmica sa jako neugodnim protivnikom. Makedonija je jaka i iskusna reprezentacija koja već par godina igra u istom sastavu. Veoma smo motivisani i želimo da igramo finale Evropske lige. Biće velika borba, ali za ovo smo se spremali i jako trenirali poslednja tri mjeseca, tako da se nadam da ćemo uspjeti da ostvarimo cilj i uđemo u finale” – kazao je Ivan Ječmenica, srednji bloker naše reprezentacije i član Budvanske Rivijere.

Utakmica između Makedonije i Crne Gore igraće se sjutra od 20 časova (direktan prenos na RTCG). Sudiće Poljak Barkijevic i MađarAdler.