Filip Kasalica u Mordoviji

0
612

KasalicaCZKasalica je sa Mordovijom dogovorio saradnju do ljeta 2016. godine, a pomoći će klubu da se plasira u Premijer ligu.

 

Nakon Ivana Kecojevića koji je potpisao za Cirih, te Simona Vukčevića koji je od juče u grčkom Levadijakosu, još jedan crnogorski reprezentativac je u ovom prelaznom roku promijenio sredinu. Riječ je o napadaču Crvene zvezde i “hrabrih sokola”, Filipu Kasalici.

 

Kasalica se pridružio pripremama ruskog drugoligaša Mordovije iz Saranska u Turskoj, i danas će proći medicinske preglede u novom klubu.

 

Kasalica je bio velika želja Mordovije, koja je veliki favorit da u narednoj sezoni igra u ruskoj Premijer ligi.

 

Mordovija na 12 kola prije kraja ubjedljivo vodi na tabeli sa 55 bodova, 15 više u odnosu na treće mjesto koje vodi u razigravanje za elitni rang.

 

Kasalica je sa Mordovijom dogovorio saradnju do ljeta 2016. godine, a izvori u Mordoviji navode da će mu se od ljeta u novom klubu pridružiti i saigrač iz napada Zvezde, Dragan Mrđa.

 

Kasalica je dobio prednost u odnosu na Mrđu, jer su skauti kluba pratili i posmatrali oba napadača. Mrđa ima ogromno iskustvo igranja u jakim utakmicama i ligama i koristiće klubu u Premijer ligi, dok će Kasalica biti garant da Mordovija neće ispustiti veliku bodovnu prednost“, naveo je neimenovani izvor iz kluba ruskim medijima.

 

A mediji u Rusiji objavili su 28. decembra prošle godine da je 25-godišnji Kasalica na meti Mordovije, dok se prošlog ljeta za njega interesovao i premijerligaš Terek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vijesti.me