Duško Marković: Uspjeh kojim se ponosi cijela Crna Gora

0
586
Foto: Buducnost VOLI / ABA Liga
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je Košarkaškom klubu Budućnost VOLI sinoćnju pobjedu u playoffu i osvajanje ovogodišnje ABA lige.

„Titula regionalnog prvaka u okviru prestižne ABA lige, uspjeh je kojim se ponosi cijela Crna Gora, i koju punog srca slavi svaki pojedinac. Uvjeren sam i da je evropska košarka danas bogatija ne samo za ime naše Budućnosti, već i za cijelu generaciju košarkaša, čija imena zaslužuju poštovanje nacije! Pokazali ste kako se srcem i znanjem bori i pobjeđuje za svoj grad, i za svoju zemlju. Vaš istorijski uspjeh putokaz je cijelom crnogorskom društvu kako se željom, radom i timski postaje dio evropske elite“ – navodi se u čestitki premijera Markovića.
Predsjednik Vlade dalje navodi da u ime Vlade i u lično ime sa ponosom čestita uspjeh koji smo čekali više od jedne decenije.
„Uvjeren sam da će pehar koji ste osvojili biti svjetionik i snažan motiv budućim generacijama naših sportista“ – navodi predsjednik Vlade Duško Marković u čestitki košarkašima Budućnost Volija.