Trener Igokee prozvao Šćepanovića: Izmanipulisao je Partizanovu upravu

Mirko
Piše: Mirko 117 pregleda Dodaj komentar
Dragan Bajić ( Foto: KK Budućnost Voli )

Draganu Bajiću, treneru Igokee, teško je palo otkazivanje memorijalnog turnira Mirza Delibašić.

U Sarajevu je trebalo da se okupe Igokea, Budućnosti Voli, Partizan i Metropolotansa iz Pariza, ali je došlo do otkazivanja turnira zbog straha od koronavirusa.

Prema Bajiću, krivica je na treneru beogradskog kluba Vladu Šćepanoviću.

“Vlada Šćepanović je izmanipulisao cijelu Partizanovu upravu, sad je postao i epidemiolog i žao mi je što ljudi u tom klubu nisu vidjeli neki širi kontekst”, rekao je Bajić za banjalučki list “EuroBlic”.

Crno-bijeli su “odjavili” sarajevski turnir posvećen legendarnom Kinđetu navodno zbog epidemiološke situacije, a potom zakazaoli utakmice sa Klužom koji dolazi iz Rumunije u kojoj je situacija sa koronom najgora u ovom dijelu Evrope.

“Šćepanović ne govori istinu, to znam iz izvora bliskih njemu i klubu. Nije razlog epidemiološka situacija nego je problem Igokea. Znam šta je rekao svojim igračima, smišljeno je uradio neke stvari. Čak je postao i epidemiolog, govorio o statistikama, broju zaraženih, a onda je dogovorio utakmice sa klubom iz Rumunije (čiji je trener Duško Vujošević) u kojoj je očigledno situacija sa koronom sjajna. Mislim da to govori o njima i o klubu”, izjavio je Bajić.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar