SC Derbi može i bez Vinjalesa

Nakon 40 minuta izjednačene borbe, u kojem je najveća razlika bila šest poena, SC Derbi je savladao Igokeu i sa skorom 5:6 je dostigao na diobi 5. mjesta Admiralbet ABA lige.

Domaći su na poluvremenu vodili 50:44 i to je bio najveći plus koji je neki tim ostvario.

Ekipe su se često smjenjivale u vođstvu, igrale na mahove, a “studenti” su propustili šansu da ranije riješe meč, jer je pri rezultatu 91:88 na 26 sekundi do kraja Flečer Megi napravio korake.

Jedini predstavnik BiH je smanjio na 91:90 polaganjem Markela Starksa, da bi potom domači potrošili osam sekundi prije nego što je fauliran Megi.

Američki šuter je realizovao oba bacanja (u sezoni ima perfektnih 26-26) na 10 sekundi do kraja, a Igokea nakon tajm-auta Dragana Bajića pokušala da izgradi napad za šut za tri poena. Srećom, SC Derbi se odlično branio, pa je Antabija Voler pokušao iz veoma teške situacije i dobacio samo do prvog obruča.

Kenan Kamenjaš je bio najbolji u domaćem timu sa 26 poena i devet skokova (indeks 34), Džastin Edvards je ubacio 20, a Megi 17 koševa. Njih trojica su sjajno nadomjestila odsustvo prve zvijezde tima, Kajla Vinjalesa.

Kod gostiju su najefikasniji bili Starks sa 20 i Aleksa Radanov sa 17.

Izvor
Vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button