Vladimir Vermezović: Raduje me da ekipa ide naprijed

0
432
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti nisu se proslavili tokom pripremnog perioda, a trener ekipe Vladimir Vermezović još uvijek čeka na prvi trijumf u nezvaničnim utakmicama.

Od momenta kada je preuzeo Podgoričane, bivši strateg Partizana vodio je aktuelnog prvaka Crne Gore na šest prijateljskih mečeva – učinak vrlo skroman: remi i pet poraza.

Poslije poraza od Iskre i Rudara, Budućnost je otputovala u Antaliju i tamo upisala tri neuspjeha uz neriješen ishod sa Rostovom.

Da stvar za Vermezovića i njegove momke bude još i gora, stiže činjenica da na 360 minuta nijesu postigli ni gol.

Budućnost je rezultatski najgore prošle juče protiv Amkara, ali 54-godišnji stručnjak smatra da je bilo pozitivnih pomaka u igri.

Raduje me da ekipa ide naprijed, da su protiv Amkara pružili najbolju partiju od početka priprema iako smo izgubili najvisočijim rezultatom. Ipak, bitno je da momci prihvataju sve što se zahtijeva od njih. Sigurno zvuči čudno da nismo pobijedili u pripremnom periodu, meni se to prvi put u karijeri dešava, ali bitan je napredak i vidna je želja igrača da naprave pravu stvar u ovoj polusezoni”, sumirao je utiske Vermezović za klupski sajt.