Vido Lompar: Naša obaveza prema reprezentaciji da odigramo što je najbolje moguće

0
437

Pomoćni trener vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vido Lompar kazao je da imaju obavezu da utakmicu protiv Mađarske odigraju na najbolji mogući način.

Čeka nas taj duel sa Mađarskom, posljednji na prvenstvu, duel za peto mjesto. Ono što je bilo finale u Barseloni sada je utakmica za petu poziciju. Konkurencija u vaterpolu je sve veća, dvije velike reprezentacije nijesu u polufinalu što govori da i druge ekipe rade i napreduju. Nakon pobjede nad Australijom, želimo da pobijedimo i Mađarsku. I oni će sa žarom i nekim motivom ući u meč. Protiv Amerike su pokazali da žele da pobjeđuju i dalje. Očekujem dobar meč i nadam se pobjedi. Naša je obaveza prema reprezentaciji da i ovu utakmicu odigramo što je najbolje moguće bez obzira za koje mjesto se igra”, naglasio je Lompar.

Utakmica za peto mjesto između Crne Gore i Mađarske igra se od 14 sati i 30 minuta po crnogorskom vremenu. Meč za treće mjesto između Italije i Grčke na programu je od 19:30h, dok je finale Srbija – Hrvatska zakazano za 21 sat.

 

 

tekst/foto: wpolo.me