U15: “Sokolići” igraju za treće mjesto na “Trofeju Beograda”

0
621
foto: fscg

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće danas meč za treće mjesto na turniru “Trofej Beograda”, protiv boljeg iz duela Budimpešte i Soluna.  

Naša najmlađa selekcija prvog dana turnira odigrala je dva meča i upisala remi i poraz. Izabranici Obrena Sarića u prvom meču su remizirali bez pogodaka protiv selekcije Ljubljane.

Bliža trijumfu bila je naša selekcija, koja je najbolju priliku propustila u 25. minutu susreta, kada je Lambulić ukrao loptu protivničkoj odbrani, ali je čuvar mreže selekcije Ljubljane odličnom intervencijom spriječio siguran pogodak.

Početnu postavu naše selekcije na prvom meču činili su Lazar Živanović, Matija Drinčić, Andrej Pupović, Aldin Ćatović, Egzon Dinoša, Boško Brković, Petar Vukčević, Veljko Radenović, Mijat Lambulić, Andrej Krivokapić i Ilija Vujović, dok su šansu sa klupe dobili Luka Mikić, Andel Osmanović, Ivan Bojović Balša Dubljević, Danilo Šofranac, Aleksandar Bulić i Kenan Nikočević.

U drugom meču, koji je odigran samo dva sata nakon završetka duela sa selekcijom Ljubljene, “sokolići” su poraženi od reprezentacije Sarajeva rezultatom 3:2.

Naša selekcija u sedmom minutu je uspjela da pronađe put do protivničke mreže. Bulić je izveo slobodan udarac, na drugoj stativi pronašao Vujovića koji je poslao loptu u suprotan ugao protivničkog gola. Sarajevo je 20. minuta kasnije došlo do izjednačenja, da bi u 33. minutu došli do potpunog preokreta. Šofranac je u 44. minutu poravano rezultar nakon novog ubacivanja i asistencije Lambulića, da bi deset minuta kasnije selekcija Sarajeva postigla treći pogodak i upisala trijumf.

Meč sa Sarajevom počeli su Petar Radulović, Balša Dubljević, Petar Vukčević, Aldin Ćatović, Ilija Vujović, Stefan Dajević, Aleksandar Bulić, Abdel Osmanović, Luka Mikić, Egzon Dinoša, Danilo Šofranac. U nastavku su dobili priliku i Andrej Pupović, Boško Brković, Mijat Lambulić, Andrija Krivokapić, Kenan Nikočević i Ivan Bojović.

 

 

 

fscg