U15: Crna Gora remizirala sa Sjevernom Makedonijom

0
166
Foto: FSCG

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore remijem sa Sjevernom Makedonijom započela je nastup na turniru koji se održava u Skoplju.

Izabranici Gorana Perišića odigrali su 1:1 sa domaćinom, nakon veoma dobre igre, pogotovo u prvom dijelu meča.

,,Sokolići” su poveli već u 11. minutu, kada je Denis Ljuljanović rutinski završio akciju nakon asistencije Luke Lečića.

Uprkos inicijativi Crne Gore, iz koje su stvorene dvije dobre prilike, taj rezultat održao se se 59. minuta, kada je Filip Jovanovski bio najspretniji poslije kornera sa desne strane.

Zadovoljan sam igrom dječaka, ovo je bila najbolja partija do sada ove generacije. Pogotovo se to odnosi na prvo poluvrijeme, koje smo odigrali praktično bez greške. Pristup igri bio je odličan, taktički smo igrali kako treba, dali gol i stvorili još nekoliko šansi. U nastavku se vidio umor kod igrača, iza nas su samo dva zajednička treninga, ali je na rezultat uticalo i loše suđenje na našu štetu, što je neshvatljivo za ovaj uzrast igrača i tip turnira. Ali, sada se okrećemo sjutrašnjem meču sa Albanijom, nadam se da ćemo uspjeti da se odmorimo i osvježimo“, rekao je selektor Perišić.

Naredni meč na turniru Crna Gora igra danas sa Albanijom, od 17 časova.