Tanjević: Radonjić ili Ivanović moji nasljednici na klupi Crne Gore

0
294

Selektor naših košarkaša Bogdan Tanjević najavio je da bi volio da ostane na klupi Crne Gore i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali i da bi mjesto na klupi mogao da mjesto prepusti i Dušku Ivanoviću ili Dejanu Radonjiću.

Crnogorska ekspedicija jutros je iz Istanbula stigla u Podgoricu poslije eliminacije u osmini finala Eurobasketa od Letonije.

“Imam želju da nastavim, napravili smo selekciju. Međutim, dao bih Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću da nastave sa poslom. Mlađi su, imaju života, lakše bi ovo izgurali. Novembar i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo praktično su tu sjutra, a pitanje je ko će moći da igra”, rekao je Tanjević.

Iskusni stručnjak potom se osvrnuo na jučerašnji meč sa Letonijom.

“Posljednja utakmica je kao čemer. Ne može, a da ne ostavi traga kada se onako izgubi. Ipak, igračima ništa ne zamjeram, Letonija je bila dominantna. Nismo imali sreće, zapao nas je najteži rival u osmini finala. ”

Boša je ipak zadovoljan učinjenim na Eurobasketu.

“Igrali smo dosta dobro u grupi, mogli i da pobijedimo Hrvatsku.  Generalno, rezultat je zadovoljavajući i ja sam zadovoljan”, zaključio je selektor Crne Gore.