Povratak u klub koji nosi u srcu – Nikač potpisao za Budućnost!

0
2135
Foto: Dnevne novine

Da su “plavi” apsolutno spremni za konačni udarac koji znači i napad na titulu možemo se uvjeriti i nakon posljednje infromacije i potpisa Darka Nikača.

Budućnost je dobila igrača koji se vratio svojoj kući, u tim koji mu je kao što je i kazao u intervjuu za naš portal “uvijek u srcu”.

Bivši napadač mađarskog MTK sa kojima je sporazumno raskinuo ugovor narednih godinu ipo dana igraće tim iz ulice Vaka Đurovića a već u ovoj sezoni pokušaće da se domogne titule kojoj su Podgoričani nikad bliži.

Budućnost poslije 17 kola crnogorske fudbalske lige ima čak 11 bodova više od šampiona Mladosti a klub je nedavno dogovorio i saradnju sa Jankom Simovićem.

Nikač je 29. novembra 2015. godine uradio nešto što se u crnogorskom sportu i ne gleda baš svaki dan, naprotiv. Nakon što je u tandemu sa Markom Burzanovićem srušio ekipu Rudara u javnost je procurio dokument koji je pokazao da je Darko meč odigrao na svoju odgovornost uprkos upozorenjima ljekara da su mu ustanovljeni simptomi mononukleoze.

Bio je to herojski potez koji “Varvari” čini se nikada nisu zaboravili. Sada, posle avanture u mađarskom velikanu, imaće priliku da ponovo obraduje najvjernije navijače “plavih”

U posljednjoj polusezoni kada je nastupio za Budućnost, crnogorski napadač odigrao je 16 utakmica i postigao 10 golova.