ODBOJKAŠI Jedinstvo Bemax – Budućnost Capital Plaza (18h, PRENOS UŽIVO)

0
456
Derbi kola će se odigrati u Bijelom Polju između ekipa Jedinstvo Bemax-a i Budućnosti Capital Plaze Sportskom centru “Nikoljac” (18 časova). 

“Ulogu favorita moramo opravdati na terenu. I nas i ekipu Budućnosti u nedjelju očekuje prvi neizvjesniji meč u nastavku sezone. Veoma bitan faktor će biti upravo trenutna forma, odnosno ko će biti u boljem ritmu nakon pauze. Kvalitet i iskustvo su na našoj strani ali to neće biti dovoljno za pobjedu, već ćemo morati da odigramo dobro u svim elementima. Siguran da nas očekuje odlična utakmica i da će publika u Nikoljcu vidjeti pravi derbi”, izjavio je trener Jedinstva Bemax, Darko Prebiračević.

Jedinstvo Bemax je lider na tabeli sa maksimalnim učinkom, uz samo jedan izgubljen set i to upravo u prvom meču u Podgorici protiv Budućnosti.

“Otvorili smo drugi dio sezone na pravi način sigurnom igrom i ubjedljivim trijumfom što nam je podiglo samopouzdanje na još veći nivo. U odnosu na prvi meč obije ekipe su pretrpjele male izmjene u igračkom kadru, tako da očekujem da pružimo mnogo veći otpor kvalitetnoj i iskusnoj ekipi Jedinstva. U svakom slučaju pred nama je jedna kvalitetna i uzbudljiva utakmica u kojoj imamo šta da pokažemo”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.