Nemanja Malović još godinu u Cirihu

0
929

Jedan od najboljih mladih igrača u našoj zemlji Nemanja Malović produžio je juče ugovor sa Grashopers Cirihom na još godinu dana.

Nemanja je u Švajcarsku došao na početku sezone iz islandskog IBV-a, gdje je bio najbolji strijelac ekipe, dok je tri kola prije kraja drugi strijelac svog tima, te deseti u ligi, iako naš reprezentativac nije igrao šest kola zbog povrede.

Čelnim ljudima kluba je to bila najbolja preporuka da sa ljevorukim igračem iz Podgorice produže saradnju, s obzirom da imaju mnogo ozbiljnije planove i ambicije za sledeću sezonu.

Imao sam ugovor godinu plus godinu, drago mi je da sam svojim odnosom, radom i onim što sam pokazao na terenu opravdao očekivanja, te da su mi u Cirihu ponudili produžetak saradnje. Biće to svakako na obostrano zadovoljstvo, s obzirom da sam siguran da je dolazak u Grashopers bio pravi potez, te da sam ovdje zaista mnogo napredovao“,kazao je Malović, koji je odbio ponude dva kluba iz Švajcarske, te iz Švedske,Francuske i Španije.

Malović je prije Ciriha za koji je prije osam godina igrao još jedan Crnogorac – Goran Stojanović nastupao za Cepelin, Budućnost, Međumurje, Haukar i IBV.

 

 

 

 

handballme.me