Mugoša: Svako može da promaši penal

0
394
Foto: fscg.me

Stefan Mugoša i sinoć je bio jedan od najagilnijih u našoj selekciji, izborio je penal, ali Marko Janković nije bio precizan sa 11 metara i propala je šansa da Crna Gora izbjegne poraz na kraju Lige nacija.

Ipak, stao je u odbranu kolege iz nacionalnog tima.

“Odigrali smo opet dva različita poluvremena. U prvom su Rumuni bili bolji, imali više prilika za gol. U svlačionici smo se dogovorili da izađemo i odigramo kvalitetnije. Imali smo taj penal, nažalost nismo realizovali. Marko je uzeo loptu da šutira. Svakom se može desiti da promaši, nema tu niša sporno”, istakao je Mugoša i objasnio situaciju kod penala:

“Osjetio sam da me povukao i pao sam. Sudija je to vidio i pokazao na 11 metara”.

U prvom izdanju Lige nacija Crna Gora ni u jednoj utakmici nije bila kompletna. Uz to, i neke odluke sudija bile su protiv našeg tima u prethodnih šest utakmica.

“Sreća nas nije propratila kroz Ligu nacija, nadam se da će nam se vratiti kroz kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Ako budemo svi zdravi biće puno lakše, naravno, uz podršku navijača”, istakao je Mugoša, koji se okreće obavezama u posljednja dva kola šampionata Južne Koreje, a nakon toga će razmisliti gdje će igrati sljedeće sezone.