Meridianbet, KSW i sjajni Miloš Janičić!

0
126

KSW 51 priredba u Zagrebu koja se održava 09.11. donosi nama mnogo zanimljiv meč u kojem učestvuje naš Miloš Janičić.

Za njega je ovo najveća borba u profesionalnoj karijeri. Ima 22 godine i do sada 13 borbi. 11 je riješio u svoju korist dok je 2 izgubio. Neiskustvo u ringu je dovelo da u prva 3 meča ima čak 2 poraza, a nakon toga je zabilježio 10 pobjeda zaredom! U meč ulazi sa sjajnom formom i sa novim ugovorom sa KSW-om. Miloš sa druge strane ringa za protivnika ima dvadesetšestogodisnjeg  Romana Szymanskog. Veoma solidan i iskusan poljski borac koji iza sebe ima 11 pobjeda i 5 poraza.

Jedna zanimljivost vezana za oba borca je da ovo nije borba u kategorijama u kojima su boksovali prethodne mečeve. Roman ide u kategoriju više, a Miloš u kategoriju manje. Miloš je zbog povrede koljena otkazao meč promocije novog ugovora, ali sada tvrdi da je potpuno spreman.

Trenirao je sa nekoliko poznatih ličnosti u UFD gym-u u Diseldorfu. Među njima su bili Jon Jones i Firas Zahabi. Sa Firasom je čak i imao rolu i oduševljen je sa njim i njegovim nivoom boksa. Meridianbet daje kvote na ovaj, a i na mnogo drugih mečeva MMA borbi. Za pobjeda Miloša Meridianbet daje kvotu  1.85!

Meridianbet – NAJBOLJA PONUDA NA KSW!