Luković: Idemo u Podgoricu po trofej, Budućnost treba nas da se plaši

0
646
Foto - Partizan Nis

Najbolji igrač Mornara Uroš Luković veliki je optimista pred finalni turnir Kupa Crne Gore.

Centar Barana najavljuje trijumfalan završetak predstojećeg vikenda, odnosno da će trofej završiti u rukama košarkaša Mornara.

Vicešampion Crne Gore će u polufinalu igrati protiv Sutjeske.

“Naš cilj je da osvojimo trofej, prvi u istoriji Mornara. U glavni grad Crne Gore idemo da pobijedimo Sutjesku, da slavimo u finalu i da se sa trofejom vratimo u Bar”, rekao je Luković za Sport Klub i dodao:

“Prvo moramo da pobijedimo Sutjesku. Maksimalno ozbiljno moramo da priđemo polufinalnom duelu jer Nikšićani imaju tim koji posjeduje kvalitet da kazni svako opuštanje. Odmah poslije toga se okrećemo finalu. Najvjerovatnije će nam rival biti Budućnost. A mi ćemo pokušati i uvjeren sam uraditi ono što je uradila Sutjeska 2013. godine. Postaćemo druga ekipa koja je osvojila trofej u Crnoj Gori. Da li se plašimo Budućnosti? Zašto bi? Pa pobijedili smo ih prije desetak dana. Oni nas treba da se plaše”, poručio je Uroš Luković.

Susret Mornara i Sutjeske igraće se u petak (17:30), dok se u drugom polufinalu sastaju Budućnost i Lovćen. Dan kasnije na programu je borba za trofej.