Ksenija igra Evropsku ligu!

0
925

Ksenija Ivanović danas se priključuje odbojkašicama u Baru, a vjerovatno će od petka sa nacionalnim timom debitovati u Evropskoj ligi protiv Španije.

Ova sjajna odbojkašica, sa odličnom sezonom u Bakuu, nastupala je u Ligi šampiona, neposredno pred put za Litvaniju, gdje su „crvene“ izborile drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, otkazala je učešće, zbog povrede ramena. Njeno odsustvo se osjetilo, posebno u porazu od Bosne i Hercegovine.

“Posljednjih sedam dana sam u Budvi gdje se oporavljam u Katharsis Health Centru, a ogromnu zahvalnost dugujem Simu Bulajiću, Milanu Kaluđeroviću i Rajki Adžić, fizioterapeutima koji su mi puno pomogli. Bila sam u lošem stanju, ali nakon vježbi osjećam se bolje i od ponedjeljka nastavljam da treniram sa reprezentacijom. Još uvijek, ali u manjoj mjeri, osjećam bolove, nijesam ni na fizičkom nivou od prije tri sedmice, ali vjerujem da ću makar malo uspjeti da pomognem reprezentaciji.”

ksenija-ivanovic-katharsis-oporavak

Za Kseniju je Evropska liga najbolja promocija odbojkaškog sporta.

“Prije svega ovo takmičenje je dobro za mlade igračice. Naravno da će od koristi biti svima nama. Jer, što smo duže zajedno i što smo duže u radu sa loptom, koristi za ono što nas u septembru očekuje. Nadam se da će nas publika u Baru podržati, jer nas očekuju izuzetno teški mečevi” – zaključila je Ksenija.

ksenija-ivanovic-odbojka-katharsis

„Crvene“ će u petak debitovati protiv Španije, u drugom kolu igraju sa Azerbejdžanom, a u nedjelju sa Francuskom.

Arena