Krušić platio danak neiskustvu, Marjanović nokautom dobio meč!

0
412

Crnogorski kik bokser Boban Krušić poražen je u Sarajevu od Denisa Marjanovića iz Bosne i Hercegovine, na borilačkoj manifestaciji Fajnal fajt čempionšip /Final fight championship-FFC 7/.

Talentovani crnogorski kik bokser odlično je boksovao do same završnice druge runde, kada je prilično neiskusno dozvolio Marjanoviću da dobije meč.

Krušić je odlično ušao u meč, imao je nekolika sjajna udarca u prvoj rundi, bio je blizu nokauta, kada je krošeom obalio Marjanovića, sudija je brojao do osam, ali iskusni Marjanović se brzo vratio u meč.

Crnogorski kik bokser je bio bolji i u drugoj rundi. Ipak, neshvatljivo je krenuo agresivno u finišu druge runde. Iako je imao dobijenu rundu, neiskusno je napao Marjanovića, umjesto da ga drži na distanci, a to je iskusni BiH borac iskoristio i prvo sjajnim haj-kikom uzdrmao Krušića, a zatim ga i dotukao desnim krošeom.

Sudija je pružio priliku Krušiću da podigne rukavice i vrati se u meč, ali Krušić je pretrpio jak udarac, nije mogao da nastavi.

Naš bokser je bio toliko izgubljen, da se zbunio prilikom proglašenja pobjednika, digao je ruku kao da je mislio da je dobio meč.

Krušić je pokazao da je jako talentovan, ali da mora još puno da radi kako bi ostvarivao što bolje rezultate.

 

 

 

 

Analitika