Golf važniji od Partizana i San Lorenca

0
1696

Ljubav prema golfu ne skriva, ali da li će nastaviti fudbalsku karijeru to niko ne zna – Mirko Vučinić je odbio unosnu ponudu argentinskog San Lorenca, te ideju da proljeće odigra u dresu beogradskog Partizana.

Jedan od najboljih naših fudbalera u istoriji, po saznanjima portala Mondo, nije želio da ostavi golf zbog San Lorenca i Partizana.

“Kako nezvanično saznajemo, Vučinić je zbog probuđene strasti prema golfu, odbio odličnu ponudu argentinskog San Lorenca, kluba poznatog po fenomenalnim navijačima, ali i beogradskog Partizana i nekoliko italijanskih klubova”, piše na portalu mondo.me, a u informaciji se dodaje…

“Zbog odličnih uslova za golf, većinu vremena provodi u svojoj vili u Lećeu. Tamo uživa u slavi stečenoj u danima kada je neumoljivo tresao mreže u dresu istoimenog lokalnog prvoligaša”.

Bivši golgeter Sutjeske, Lećea, Rome, Juventusa i Al Džazire u posljednje vrijeme učestvuje na golf turnirima po Italiji i Francuskoj (nedavno je u Kanu osvojio prvo mjesto) i na pragu je da dođe do profesionalne klase. I sve je dalje od fudbala.

Da podsjetimo, Vučinić je posljednji takmičarski meč odigrao 26. marta prošle godine kada je, na utakmici Crna Gora Poljska u kvalifikacijama za Mundijal, ušao u sudijskoj nadoknadi. Prije toga, u novembru 2015. je povrijedio ukrštene ligamente koljena nastupajući za tadašnji klub Al Džaziru.