Mirko Vučinić: Pobjede za Crnu Goru su mi ispunjavale i srce i dušu

Proslavljeni crnogorski fudbaler Mirko Vučinić potvrdio je da nije bio daleko od dresa Crvene zvezde, ali da ga je u tome spriječila povreda.

“Bilo je ponuda, ja sam pričao sa (Zvezdanom) Terzićem kad sam povrijedio koljeno. Ja sam mu rekao da imam i klub i dvije godine ugovora, ali on je rekao da nije to nikakav problem, samo ako ti želiš da igraš”, kazao je Vučinić za Elta TV.

“Nije bio problem moja želja da igram u Zvezdi jer ja mislim da nema tog igrača sa naših prostora koji ne bi volio da igra u Crvenoj zvezdi. Svi znamo ko je Zvezda i kakav je klub Crvena zvezda. Međutim, ja se tada nisam osjećao dobro, nisam mogao da nastavim i bilo bi mnogo ružno sa moje strane da odem u Zvezdu u takvom psihičkom i fizičkom stanju”, kazao je Vučinić.

Imao je i poziv da se vrati u Leće.

“Kada mi je istekao ugovor u Al Džaziri zvali su me iz Lećea, da završim karijeru tamo. Međutim nisam to uradio iz poštovanja prema klubu. Nisam takav ni čovjek da odem, a da ne mogu ništa da dam”, kazao je Vučinić.

On je ponovio da mu je igranje za reprezentaciju Crne Gore poseban dio karijere.

“Sve je to lijepo – i Liga šampiona, i Serija A, ali pobjede za Crnu Goru su mi ispunjavale i srce i dušu. To je poseban osjećaj, bio sam srećniji, osjećao se važnijim”, kazao je Vučinić.

Izvor
Vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button