Elsad Zverotić: Povratak u Švajcarsku pravi potez

0
515

Crnogorski reprezentativac Elsad Zverotić debitovao je prošlog vikenda za svoj novi klub Sion. Rekorder po broju nastupa za ’’hrabre sokole’’ odigrao je svih 90 minuta u remiju sa Lucernom 2:2.

’’Drago mi je da sam nakon duže vremena odigrao čitavu utakmicu. Ostaje žal što smo ispuštili dva gola prednosti, ali vjerujem da ćemo to nadoknaditi već u narednom meču. Zadovoljan sam pruženom partijom, ali tek očekujem da pokažem najbolje od sebe. Odlazak u London za mene je bio veliki izazov. Ispočetka je sve išlo kako treba, igrao sam, pružao zapažene partije. Ali, potom sam izgubio mjesto u ekipi. Zbog male minutaže raskinuo sam saradnju sa Fulamom i vratio se u Švajcarsku. Sion je bio konkretan u ponudi. Potpisao sam ugovor na dvije ipo godine i vjerujem napravio pravi potez’’, kazao je Zverotić za Arenu.

Bliži se 27. mart kada će Crna Gora dočekati Rusiju u možda ključnoj utakmici za očuvanje nade u odlazak na EP.

’’Mnogo važan duel za nas. Ako pobijedimo otvaraju nam se realne šanse da se borimo za Evropsko prvenstvo. Biće teško, ali u Podgorici možemo da savladamo svakoga. Nadam se da ćemo ovog puta svi biti zdravi i da će selektor Brnović moći da sastavi najjači tim. Uz podršku navijača, uz maksimalno zalaganje i borbenost svih nas, možemo do tri velika boda’’, zaključio je Zverotić.