Adžić: Nema opuštanja jer je završeno samo prvo poluvrijeme

0
1035
Fotografija: Dejan Starcevic - ZRKB

Trener Budućnosti Dragan Adžić rekao je da njegove izabranici neće opušteno ući u revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Larvika, uprkos ogromnoj prednosti iz prve utakmice.

“Plave” su prije pet dana u “Morači” do nogu potukle norveškog velikana sa 31:17.

Nema opuštanja jer je završeno samo prvo poluvrijeme. Odigrali smo sjajnu utakmicu u Podgorici, motivisano i sa fokusom tokom svih 60 minuta. Ipak, znamo da cijenimo Larvik i njegove kvalitete, kao i činjenicu da moramo da pružimo maksimum u svakom meču u Ligi šampiona. Volio bih da Larvik bude kompletan i da se Amanda Kurtović i Tea Mork pridruže saigračicama jer bi na taj način dobili više iz gostovanja u Norveškoj. Vjerujem da će odnos djevojaka biti kao u prvom meču u ”Morači” i da ćemo na gostovanju u Larviku, ali u preostalim mečevima do kraja sezone pružiti dobra izdanja i završiti je na najbolji mogući način. Zdravstveni bilten je bolji nego uoči prvog meča u Podgorici, jer smo sanirali povrede, a iza nas su i prehlade nekih igračica. To je svakako nešto što raduje uoči novog okršaja protiv velikog norveškgo tima”, kazao je Adžić.

Podgoričanke će predstojeći susret odigrati bez odranije povrijeđenih Milene Raičević i Đurđine Malović, dok će mjesto Ivone Pavićević zauzeti Anastasija Babović.

Susret Larvik – Budućnost odigraće se sjutra od 17 sati.