Saša Vujošević “cilja” odličje na Svjetskom prvenstvu na Tajlandu

Ognjen
Piše: Ognjen 306 pregleda Dodaj komentar
Foto - standard.co.me

Saša Vujošević službenik MUP-a, instruktor za vatrenu obuku u Posebnoj jedinici policije predstavljaće našu državu na Svjetskom prvenstvu u praktičnom streljaštvu na Tajlandu.

Saša ce se boriti protiv 1600 takmičara iz cijelog svijeta koji su stekli pravo na učešće na Svjetskom prvenstvu 2022. godine. On je inače prvoplasirani član reprezentacije koju čine četiri najbolje plasirana takmičara u Crnoj Gori.

Preko 350 medalja i pehara su pokazatelj Sašinih uspjeha na takmičenjima kako u Crnoj Gori tako i inostranstvu. Poslednjih pet godina je neporažen u domacoj ligi ,a na međjunarodnoj sceni je ostvario zapažene rezultate u tekućoj godini pobijedivši takmičare koji su među pet na zvaničnoj listi.

Saša je već imao prilike da učestvuje na Svjetskom prvenstvu u konkurenciji policije gdje je našu zemlju vinuo u sami vrh streljaštva osvojivši srebrnu medalju.

Dugogodišnji rad na sebi koji podrazumijeva fizicku pripremu,tehnike pucanja i kao nerazdvojiv i jednako važan segment mentalnu pripremu,doveli su Sašu do samog vrha Svjetskog streljaštva.

Naporni i zahtjevni treninzi ne umanjuju zadovoljstva koje pružaju takmičenja koja su kako kaze Vujošević antistres za svakog ko se bavi ovim sportom. “Ovo je sport za ljude koji vole adrenalin, izazove i avanturu”, kaže Vujošević.

Vujošević se zahvalio Upravi policije, prodavnici oružja Arsenal iz Podgorice i kompaniji Kod-io iz Podgorice, bez kojih , kako kaže ne bi bilo moguće neizostavno prisustvo na svim takmičenjima.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar