Popović: Nisam svjesna šta smo uradile, još 100 minuta da smo igrale ne bismo izgubile

Vladan
Piše: Vladan 437 pregleda Dodaj komentar
Foto: Reuters

Bojana Popović je sa mnogo emocija govorila nakon ogromnog uspjeha, istorijske pobjede nad Francuskom i osvojene bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.

Crna Gora je u borbi za treće mjesto pobijedila Francusku 27:25 nakon produžetaka na dan kada je selektorka napunila 43 godine.

“Od jutra smo imale poseban osjećaj da je ovo naš dan. Prvo moj rođendan, slavlje zbog toga, a onda ovaj poklon – najljepši. Još nisam svjesna šta smo uradile”, kazala je Bojana Popović.

“Lavice” su odigrale nestvarnu utakmicu, pobijedile favorita, borile se kao nikad. Mogle su do pobjede i u regularnom dijelu, Francuskinje su izjednačile iz sedmerca u posljednjoj sekundi…

“Fajterska utakmica 60 minuta, pa ta sitnica koja nas je uvela u produžetke, ostale smo i bez Itane. Pitala sam koja je spremna da uđe umjesto nje – sve su digle ruke. I znala sam tada – još 100 minuta da smo igrale uz ovakvo srce ne bismo izgubile. A sve smo bile na ivici… Cijela Crna Gora treba da slavi ovaj veličanstveni uspjeh”, kazala je Popović i naglasila:

“Medalja je kruna svega, ali sve što smo uradile minulih 20 dana je najveći uspjeh. Uspjele smo da se sastavimo da budemo – jedne. Zahvalna sam im do neba”.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar