Meridianpay na novom mjestu – Bonusi pršte na prvu uplatu

Novo mjesto za direktnu uplatu na Meridianbet nalog. Uplati na The Kiosk trafikama i na prvu uplatu dobijaš 50% bonus novca.

Bonus dobrodošlice te čeka u Meridianu – Registruj se na meridianbet.me i potpuno besplatno zaigraj u najboljoj kladionici širom Balkana.

Biraj svoj bonus, prati svoj osjećaj!

Od danas, Meridianpay možete pronaći i na novim kioscima u gradu. Uplati depozit na THE Kiosk trafikama i na svoj Meridianbet nalog automatski dobijaš 50% bonusa.

Pronađi The kiosk kod Capital plaze i preko puta Doma zdravlja u centru Podgorice i veoma brzo, pristupačno i lako uplati na Online nalog.

Sportska kladionica Meridian pomjera granice i trendove u svojoj brašni – Samo u Meridianu, prvi depozit donosi 50% više igre i zabave, a upravo je to što ti treba u jesenjim danima.

Pored Tobacco trafika, od sada na svoj Meridianbet nalog možete uplatiti na The kiosku na dvije lokacije u Podgorici.

Sportska kladionica Meridian nudi vrhunske uslove sportskog i kazino igranja, najbolje kvote, najveći bonusi koji svojim korisnicima pružaju maksimalno zadovoljstvo.

Novi online portal – Meridianpay, sve informacije o načinima uplate, lokacijama Tobacco trafika, najaktuelnije promocije i bonusi.

Iskoristite priliku, zapratite Meridianpay na Instagramu i učestvujte u novom giveaway-u.

Povezani članci

10 komentara

  1. znam za ovu promociju jos od ranije.. odlican bonus,standardno dobra promocija koju nudi kladionica Meridian

  2. odlican bonus.. malo koja kladionica daje ovako dobar bonus iskreno receno .. ovo treba iskoristiti

  3. Nema preko Meridian kladionica, sve pohvale veliki izbor za način uplate depozita za kladjenje a da skoro na svaku ima neka promocija bonusi

  4. Cesto uplatim na ovaj nacin i mogu reci da se bonus isplati , a tako se lako dobija

Leave a Reply

Back to top button