Gojković nakon Strazbura ponovo miješa karte

Vaterpolisti Crne Gore spakovali su kofere i nastavili put za Grčku gdje će od danas učestvovati na ,,Samartzidis kupu“, na kojem će se, pored domaćina i naše selekcije, takmičiti još Njemačka i Holandija.

Selektor Vladimir Gojković će ponovo u izmijenjenom sastavu imati novu obavezu – piključiće se igrači koji nijesu učestvovali u Strazburu, a prvi put, nakon Svjetskog prvenstva i završnog turnira Svjetske lige, u sastavu će biti ljevoruki Aleksa Ukropina. Na gol se vraća Dejan Lazović, kojem će se pridružiti Darko Đurović, a među odabranima je Danilo Radović.

Na premijeri ,,ajkule“ će od 18.30 sati odmjeriti snage sa Holandijom, dan kasnije (u istom terminu) sastaće se sa Njemačkom, a 31. jula je derbi sa domaćinom od 20 sati.

Crnu Goru u Grčkoj predstavljaće Dejan Lazović, Miroslav Perković, Marko Petković, Danilo Radović, Aleksa Ukropina, Andrija Korać, Bojan Banićević, Stefan Vidović, Jovan Vujović, Martin Gardašević, Luka Murišić, Marko Mršić, Darko Đurović.

Pored selektora, u stručnom štabu biće još pomoćni treneri Miloš Šćepanović, Miodrag Matković i Milan Ćirović, doktor Čobaj Gzim, fizioterapeut Dušan Kečina.

Sudija na ovom turniru iz Crne Gore biće Božidar Đurašković.

Izvor
Pobjeda

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button