Gojković: Ako želimo u Francusku na finalni turnir, još jednu utakmicu moramo da pobijedimo

Crna Gora je u polufinalu evropskih kvalifikacija za Svjetsku ligu, ali svjestan je selektor Vladimir Gojković da igra “ajkula” protiv Francuske nije bila na visokom nivou.

Gosti su imali vođstvo od tri razlike u drugoj četvrtini, ali nastavak utakmice donio je kvalitetniji nastup našeg nacionalnog tima.

“Očekivali smo tešku utakmicu, ali smo vjerovali da smo favoriti. Poslije 5:2 je u suštini igra bila onakva kakva je trebala da bude. Sa igračem manje u trećoj četvrtini bili smo dobri i sa golmanom koji je bio raspoložen u tom periodu. Poslije smo prestali da igramo, čuvali smo rezultat i pravili neke nelogične poteze. Sa odbranom, svakako, ne možemo biti zadovoljni”, rekao je Gojković.

Pobjeda nad Italijom u polufinale bila bi dovoljna za dolazak na Superfinale u Strazburu krajem jula.

“Nova je ekipa, ali Italijani i dalje imaju pristup kao da su najbolji. Izuzetno su agresivni, očekivao sam Hvatsku kao favorita, ali Italijani su sve kontrolisali sa fantastičnom odbranom. Očekuje nas još agresivniji meč. Ako želimo u Francusku na finalni turnir, još jednu utakmicu moramo da pobijedimo”, istakao je Gojković.

Podrška publike je bila bitan faktor.

“Očekujem da će protiv Italije biti još bolje i ovo je velika prilika i iskustvo za igače da igraju u ovakvoj atmosferi”, kazao je Gojković.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button