Tumbaković: Možemo dobiti sve ili ništa, moramo biti mudri, pametni

0
258
Foto: FSCG

Selektor eprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković saopštio je spisak igrača koji će konkurisati za mečeve sa Srbijom i Rumunijom u Ligi nacija.

– Opredijelili smo se za igrače koji su dio reprezentacije već duži vremenski period. Želimo da ovaj ciklus utakmica, koji traje tri mjeseca, završimo sa grupom igrača koja predstavlja čvrstvo jezgro reprezentacije. Nemamo prostora za eksperimentisanje i traženje nekih novih igrača, za tako nešto ćemo priliku tražiti u narednom periodu. I ovog puta ne možemo bez povreda pa će ovaj spisak sigurno pretpjeti izmjene. Gotovo sigurno ne možemo da računamo na Jovetića koji se još uvijek nije oporavio od povrede… Nadamo se da će se na tome zaustaviti, rekao je selektor našeg nacionalnog tima.

Tumbaković ističe da „sokoli“ moraju odigrati mudro protiv Srbije i dati sve od sebe u duelu sa Rumunijom.

– Kroz ove dvije utakmice možemo da dobijemo sve ili da ne dobijemo ništa. Moramo biti mudri, odigrati pametno u Beogradu protiv selekcije Srbije. Nakon tog duela očekuje nas meč sa Rumunijom u kojem moramo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat, dodao je Tumbaković.