Šćepanović: Spremni smo i maksimalno motivisani!

0
1128
Foto: PVK Jadran

Vaterpolisti Jadrana Carine odigraće danas u Budimpešti drugu polufinalnu utakmicu Eurokupa protiv ekipe Ferencvaroša. Novljani brane gol prednosti iz prve utakmice pošto su u Igalu slavili sa 12:11.

Trener Novljana Vladimir Gojković je kazao da su svjesni tog gola razlike, koji ne mora ništa da znači u ovom momentu, jer to nije velika prednost.

On je ocijenio da favorit domaćin, koji je to bio i prije prvog meča, jer je to ekipa koja je na papiru izuzetno jaka, i na svim mjestima pokrivena velikim imenima.

“Ono što nam je najvažnije iz tog prvog meča jeste da smo vidjeli da možemo da igramo sa njima. Tada smo bili dosta bolji i čak smo mogli da izborimo veću gol razliku. U svakom slučaju, imamo aktivan rezultat i došli smo da probamo da prođemo u finale”, izjavio je Gojković za Radio Jadran.

On ističe da ekipa mora biti u najboljem izdanju da bi ostvarili aktivan rezultat.

Vjerujem da imamo kvalitet da im se suprotstavimo. Znamo da neće biti lako, jer smo na njihovom bazenu, a cijela sezona im staje u ovu utakmicu. Ali mi isto tako želimo da probamo da uđemo u finale i trebalo bi da znamo šta nas očekuje”, kazao je Gojković.

Golman, Miloš Šćepanović kaže da su motivisani više nego ikad u ovoj sezoni. On kaže da je u revanšu potrebno više koncentracije i agresivnosti i želje da se odgovori izazovu, napravi pravi podvig i pobijedi Ferencvaroš.

Motivisani smo, spremni, želimo, vjerujem da ćemo dati sve od sebe da to ostvarimo. Riječ je o sjajnoj ekipi, na kojoj je takođe pritisak, ali to ne treba stavljati kao neku našu prednost, s obzirom na to da je riječ o vrhunskim igračima koji su igrali na mnogo većim i jačim utakmicama. Tako da ne vjerujem da taj pritisak nešto posebno može da ih poremeti i skrene sa cilja“, ocijenio je Šćepanović.

Utakmica počinje u 16:15 sati, a direktan prenos će biti na RTCG 2.